Tractament antiedat dental
a Barcelona

Tractament antiedat dental a Barcelona

La tendència actual en salut i bellesa està marcada pels tractaments encaminats a frenar l’envelliment i tornar aquest aspecte jove i fresc que repercuteix en estats d’ànim i confiança.

Sense cap mena de dubte hi ha progressos, i es veuen els resultats en pacients que consideren que el seu aspecte físic no es correspon amb el seu estat anímic.

A nivell facial trobem multitud de tractaments que estimulen la renovació de la pell envellida, ompliments que dissimulen les arrugues i medicaments que relaxen selectivament músculs de la nostra expressió i ens fan lluir joves i frescos.

A nivell odontològic el tractament anti-aging està encaminat a la correcció dels maxil·lars atròfics per pèrdua dental massiva i a la restauració de les dents deteriorades per càries, fractures, pigmentacions i abrasió.

Les atròfies per pèrdua de dents són sens dubte la condició que més destaca l’aspecte envellit d’un pacient perquè es perd la massa òssia del maxil·lar que dóna suport al llavi superior i a la base del nas, marcant exageradament el solc nasogenià i creant l’efecte visual de nas engrossit i caigut. A la mandíbula s’aprecia l’enfonsament i el plec invertit del llavi inferior, i la depressió de les galtes, fent ressaltar el pòmul (os malar) i l’angle mandibular just per sota del lòbul del pavelló auricular a causa de la potent inserció del múscul masseter. Això és el que jo he anomenat “expressió facial en rellotge de sorra”.

tratamiento-anti-edad-dental

El nostre tractament
anti-aging et permetrà
rejovenir el teu somriure

El tractament per descomptat està encaminat a dissenyar un sistema protèsic implant suportat o no, que restitueixi els volums laterals i frontals de la cara, així com la dimensió vertical perduda del terç inferior.

D’altra banda hi ha les dents deteriorades, desgastades i envellides que s’han de reconstruir amb materials ceràmics d’última generació per a protegir-les i alhora tornar la seva mida, forma i color. No oblidem que són el suport natural dels llavis i galtes.

Finalment un retoc de col·lagen o AC Hialurònic en solcs naso-genianos que acaben de donar-nos aquest aire de joventut que tots desitgem.

No oblidem que el millor tractament anti-aging està en una boca sana i correctament rehabilitada, ja que res rejoveneix més que un bonic somriure.

CEID Clíniques Dentals t’ajudem a aconseguir un somriure més saludable

Sol·licitar Visita Gratuïta