Pròtesis dentals a Barcelona

L’últim en Implatologia Estètica

Pròtesi fixa sobre implant lliure de metall, màxima estètica i màxima durada. Tècnica realitzada a partir d’una pastilla de zirconi en una sola peça i tallada per un sistema CAD/CAM.

Què é el zirconi?

El zirconi (ZrSiO4) és un mineral de la classe dels silicats que va ser descobert el 1789 pel químic alemany MH Klaproth. El diòxid de zirconi (ZrO2) és un compost de l’element zirconi, present en la naturalesa.

S’utilitza en la tècnica dental des de la meitat dels anys 90 i se li denomina col·loquialment amb la forma abreujada d’òxid de zirconi o simplement zirconi. Amb el zirconi es pot elaborar qualsevol pròtesi dental, des d’una corona individual fins a un pont de 14 unitats.

Pròtesis dentals de zirconi

Les pròtesis estètiques de zirconi són les pròtesis dentals de més qualitat i ofereixen unes dents 100% naturals.

El zirconi permet una estètica dental insuperable. Es dissenya i produeix per ordinador mitjançant la innovadora tecnologia CADCAM i és emprada pels Centres CEID de Barcelona.

Prótesis dental de zirconio

Zirconi pur Prettau

Translucidesa Resistència Estètica

Pròtesis dentals estètiques de zirconi

Cas clínic d’una rehabilitació total amb pròtesis de zirconi. El pacient acudeix per millorar la seva estètica dental. Es procedeix a una anàlisi estètica i a l’encerat de diagnòstic.

Un cop decidida l’estètica dental es procedeix al tallat de les dents i a provar els nuclis de zirconi. Un cop provats els nuclis de zirconi es demana una prova de les dents per valorar el pla estètic i l’aspecte del somriure.

Les pròtesis estètiques del color de la dent natural són una opció molt sol·licitada a les Clíniques CEID pel fet que el material compost pot coincidir amb la lluminositat, transparència i fins i tot la textura de les pròpies dents.

Les pròtesis de zirconi-porcellana utilitzades en Clíniques CEID no deixen una línia de negre al nivell de la geniva com es veu en les corones convencionals perquè són completament blanques i biocompatibles.

Les pròtesis estètiques de zirconi permeten dissenyar unes dents naturals.

CEID Clíniques Dentals t’ajudem a aconseguir un somriure més saludable

Sol·licitar Visita Gratuïta