Ortodòncia invisalign

Ortodòncia invisalign

Experts en ortodòncia invisible Invisalign ® a Barcelona

Busques la millor clínica per a una ortodòncia invisible a Barcelona?.

En els Centres d’Estètica i Implantologia Dental t’ajudarem d’una manera professional, oferint-te les millors i més innovadores solucions de l’actualitat. Va als nostres centres i ens posarem al teu sencer servei per a assistir-en el que necessitis.

Per què apostar per una ortodòncia invisible?.

Principalment quan es vol arreglar un problema de dents tortes, girats, inclinats o en un lloc que no els correspon. El fet d’estar parlant d’uns alineadors invisibles, permet reconduir aquesta situació sense que la resta de la gent pugui percebre-ho. Aquest fet suposa un avantatge fonamental avui dia.

Invisalign és una revolució en el camp de la aparatologia.

La seva fama i la seva eficàcia estan fora de tot dubte. Són aparells correctes que permeten redreçar de manera progressiva les dents sense necessitat d’utilitzar els antiestètics brackets o filferros. Vols saber més sobre aquesta increïble alternativa d’ortodòncia invisible a Barcelona? ¡En CEID t’ajudem!.

Expertos-en-ortodoncia-invisible-Invisalign-Barcelona

Ortodòncia Invisible
a Barcelona a càrrec d’experts

Sol·licitar Visita Gratuïta

Procés de tractament de l’ortodòncia Invisalign®

Invisalign per a adolescents

Invisalign ofereix una sèrie d’opcions de tractament per als adolescents. El gran avantatge d’Invisalign és que es tracta d’una forma estètica i més flexible de donar als adolescents la confiança d’una bona somriure.

A diferència dels brackets tradicionals, els aligners Invisalign són còmodes, extraïbles i gairebé invisibles, el que fa que els adolescents puguin seguir gaudint de la vida sense limitacions, molèsties o la cohibició de portar aparells de metall i filferros.

Els aligners Invisalign també són removibles, de manera que els adolescents poden seguir raspallant les dents i utilitzar el fil dental amb normalitat. Això pot redundar en una millor salut bucal en el futur.

Invisalign-adolescentes-Barcelona-ordodoncia-invisibleQuan he de triar la Ortodòncia Invisalign®?

Invisalign® serveix per tractar una àmplia gamma de problemes relacionats amb el redreçament de les dents, des de petits moviments dentals fins a casos més complexos. Sigui quin sigui el problema, el resultat serà un nou somriure més uniforme que voldrà ensenyar a tothom.

A continuació s’assenyalen alguns dels problemes que es poden tractar amb Invisalign:

 • tipos-mordida-apiñamiento-dientes

  El apinyament de les dents es produeix quan no hi ha prou espai a la mandíbula per albergar totes les dents amb normalitat.

 • tipos-mordida-dientes-separados

  Les dents excessivament separats apareixen quan hi ha massa espai a la mandíbula.

 • tipos-mordida-sobremordida

  La sobremossegada passa quan les dents superiors es solapen significativament sobre les dents inferiors.

 • tipos-mordida-cruzada

  La mossegada creuada passa quan les mandíbules superior i inferior no estan ben alineades. En general, això provoca que hi hagi un o diversos dents superiors que mosseguen sobre l’interior de les dents inferiors, podent passar tant a la part frontal de la boca com en la lateral.

 • tipos-mordida-protusión-dental

  La protrusió passa quan les dents inferiors sobresurten per sobre de les dents frontals superiors. Normalment, està causada per un desenvolupament insuficient de la mandíbula superior, un hiperdesenvolupament de la mandíbula inferior o ambdues coses.

Quant costa la Ortodòncia Invisalign®?CEID Clíniques Dentals t’ajudem a aconseguir un somriure més saludable

Sol·licitar Visita Gratuïta