Ortodòncia Convencional
Barcelona

Ortodòncia Convencional Barcelona

Quant dura el tractament?

Dependrà de cada problema. Un cas normal amb aparells fixos sol durar aproximadament de 12 a 18 mesos. En alguns casos es necessiten dos tractaments: un previ amb aparells removibles i un altre després amb aparells fixos. En casos complicats hi haurà necessitat de combinar el tractament d’ortodòncia amb tractaments de cirurgia ortognàtica.

Què és l’ortodoncia?

És l’especialitat de la odontoestomatologia que tracta la correcta posició de les dents i dels queixals.

Avui en dia qualsevol persona de qualsevol edat pot corregir la posició de les seves dents i queixals de manera que siguin no només més bonics, sinó que també funcionin correctament en la masticació, al empassar i al respirar.

Les dents ben col·locades permeten una bona higiene, de manera que es redueix la possibilitat de patir càries o piorrea.

Ortodoncia-Barcelona-CEID-Clinicas-Dentales

Ortodòncia significa més
que un somriure bonic
significa un somriure sa

Sol·licitar Visita Gratuïta

Quan es necessita ortodòncia?

Si les teves dents estan tortes, o el perfil de la cara és irregular, o algunes estan girades, o inclinades i en un lloc que no els hi correspon, o quan en falta alguna perquè una altra ocupa el seu lloc.

TIPUS DE MOSSEGADA:

  • tipos-mordida-apiñamiento-dientes Classe I: Les mandíbules estan correctament alineades però les dents estan apinyades o massa separades o tortes.
  • tipos-mordida-sobremordida Classe II: El maxil·lar superior està massa avançat respecte a l’inferior. Les dents anteriors queden molt separades per davant de les inferiors.
  • tipos-mordida-protusión-dental Classe III: El contrari: les dents inferiors queden per davant de les superiors.

ALTRES PROBLEMES:

  • tipos-mordida-mordida-abierta Mossegada oberta: Els queixals encaixen bé però les dents anteriors queden separades.
  • tipos-mordida-sobremordida Mossegada tancada: Al tancar la boca, les dents superiors baixen massa, cobrint les dents inferiors.
  • tipos-mordida-cruzada Mossegada creuada: Al mossegar, els queixals de sota queden per fora de les superiors (el normal és el contrari).

Es pot fer ortodòncia en adults?

Avui en dia fem ortodòncia a qualsevol edat. Possiblement els tractaments requereixin més temps, o els objectius hagin de ser més simplificats. Hi ha tot tipus d’aparells, menys visibles, transparents o blancs, o bé col·locats per la part interior de les dents (ortodòncia lingual), que són més compatibles amb l’estil de vida de l’adult.

L’ortodòncia en nens és però més fàcil, té millor pronòstic i prevé molts problemes futurs.

Com es mouen les dents?

Les dents no estan fixes a l’os maxil·lar, sinó que estan acorades a un lligament elàstic, anomenat lligament periodontal.

L’os està viu i, d’alguna manera, les dents “floten” en ell. A l’aplicar una lleugera i constant força sobre una dent, l’os de la zona que rep la pressió es reabsorbeix i el de la zona de tracció es forma de nou. D’aquesta manera, la dent canvia de posició. Per això és tan important el disseny del aparells que transmetran aquestes forces sobre les dents.

Hi ha tres tipus de tractament d’ortodòncia:

D’entre totes aquestes especialitats, els nostres implants dentals a Barcelona a preus sense comparació són una de les més demandades. Es tracta d’una alternativa molt eficaç per solucionar qualsevol peça dental que s’hagués perdut o es trobés absent.

Ja ho saps. En CEID Clíniques Dentals t’ajudarem en tot el que necessitis, assessorant d’una manera personalitzada i resolent qualsevol dubte que pogués tenir. Aposta per la millora del teu somriure i la teva salut bucodental de la mà del millor equip de professionals.

CEID Clíniques Dentals t’ajudem a aconseguir un somriure més saludable

Sol·licitar Visita Gratuïta