Implants Dentals One Day

Implants dentals en 1 dia

Després d’una parada forçosa, volem anunciar-te que a les Clíniques Dentals CEID de Barcelona estem de tornada, amb més ganes que mai, amb la màxima protecció, i novetats saludables a implantologia dental:

Implants dentals en 1 dia.

  •  Implants dentals en un dia amb tècnica All on six i All on four.
  • Sense necessitat d’obrir la geniva.
  • Implantologia mínimament invasiva.
  • Sense punts de sutura.
  • La pròtesi dental fixa en poc més d’una hora.
  • I amb la Garantia de CEID Clíniques Dentals.

Avantatges dels Implants dentals

El més tradicional sempre ha estat apostar per les dentadures artificials removibles per solucionar la manca de dents d’un maxil·lar. Allò que tota la vida s’ha conegut com a “dentadura postissa”. Podien estar fabricades en diferents materials, encara que els més habituals eren acrílic o porcellana.

Aquestes dentadures s’ajustaven a les genives i es fixaven gràcies a l’ús d’un adhesiu dental. Un dels punts més negatius és que no frenaven la pèrdua de densitat òssia a causa de la manca de peces dentals, creant força problemes al menjar. A més, cal retirar-la per poder netejar-la.

En canvi, els implants dentals sí que són solucions fixes i que actuen exactament igual que les dents naturals d’una persona. En aquest sentit, els avantatges d’apostar per aquesta tècnica són molt superiors a fer-ho per les dentadures artificials.

D’altra banda, encara que les dues solucions són estèticament acceptables, els additaments solen tenir uns nivells d’acabats i naturalitat molt superiors, millorant la imatge i reforçant la confiança dels pacients.

Demanar Cita