Implants dentals Barcelona

  Estic d'acord amb l'Avis Legal. Responsable: CEID Clíniques Dentals

  Implants dentals Barcelona

  La necessitat d’implants dentals a Barcelona és quelcom que no s’ha de deixar passar, degut a que les tecnologies existents actualment en aquesta especialitat odontològica permeten obtenir resultats altament satisfactoris a més de fer-ho amb la major comoditat i rapidesa. Si sofreix la carència d’alguna peça dental, les tècniques que dominem als centres CEID, les seves clíniques dentals a Barcelona de confiança, li permetran substituir-la amb una naturalitat sense precedents.

  Apostem per unes tècniques d’implantologia a Barcelona que ens permeten aconseguir nivells molt alts de precisió, tant en el disseny a mida –a través d’un sistema digital CAD/CAM- com en la pròpia col·locació de la pròtesis, alhora que es redueixen les molèsties i les esperes pel pacient. Realitzem una inserció mínimament invasiva, sense obrir la geniva i amb seqüeles molt reduïdes. I el que és millor: en molts casos, atenent a les condicions específiques del pacient, podem instal·lar un implant de càrrega immediata en tan sols un dia.

  Què és un implant dental?

  Un implant substitueix una dent. És un cargol de titani, en la majoria dels casos, que quan es col·loca en l’os en determinades condicions arriba a produir-se una soldadura biològica molt estable a llarg termini, el que assegura l’estabilitat i funció de les dents que es col·loquen sobre ell.

  Els implants oseointegrats han aportat per primera vegada en la història de l’odontologia una solució realment fisiològica a la pèrdua de dents, sense els desavantatges de les pròtesis convencionals. Per primera vegada, la població té disponible un procediment que permet tornar a tenir dents noves en condicions semblants als naturals.

  CEID-Clinicas-Dentales-te-ayudamos-a-conseguir-la-mejor-sonrisa

  CEID Clíniques Dentals
  t’ajudem a aconseguir un
  somriure més saludable

  Sol·licitar Visita Gratuïta

  Què és l’oseointegració?

  L’osteointegració és un fenomen biològic que produeix una unió a nivell molecular del titani amb l’os maxil·lar, o qualsevol altra part de la nostra arquitectura òssia.

  Quant de temps dura el procés des de la col·locació de les fixacions fins a la col·locació de la pròtesi definitiva?

  Les pròtesis es poden col·locar després d’uns mesos d’espera un cop realitzada la cirurgia. Altres implants poden requerir un temps de osteointegració de fins a sis mesos, depenent de la qualitat i quantitat d’os romanent.

  També hi ha un protocol anomenat càrrega immediata que permet, en determinats casos, col·locar els implants i pròtesis el mateix dia, amb els avantatges que això suposa.

  Què suposa aquesta tècnica pels pacients?

  L’odontologia quirúrgica està avançant molt en tots els fronts, per poder oferir als pacients tractaments més ràpids, menys costosos i molt poc traumàtics. Pel pacient aquesta tècnica suposa un gran benefici amb diferència a la implantologia convencional ja que no només escurça els temps, sinó que el pacient se’n va a casa amb una pròtesi fixa en poc més d’una hora.

  Com és el període postoperatori després d’un implant dental?

  Al contrari del que pugui semblar, en molts casos el postoperatori suposa menys incomoditats del que s’esperava. Un implant ben col·locat no ha de fer mal, únicament pot ocasionar molèsties a la ferida de la geniva durant el procés de cicatrització. És fonamental observar una escrupolosa higiene per evitar sobreinfeccions de la geniva i prendre la medicació prescrita pel seu dentista cirurgià.

  La implantologia satisfà la majoria de les necessitats estètiques  SINUS LIFT Regeneració òssia per a la col·locació d’implants dentals

  L’altura òssia del maxil·lar posterior atròfic es pot veure compromesa per una neumatizació augmentada de si maxil·lar i per la reabsorció de la cresta alveolar accelerada per les extraccions dentals.

  Hi ha descrits diversos tipus d’empelts i possibilitat de col·locar implants osteointegrats de manera simultània o diferida amb l’elevació de si maxil·lar, depenent de l’altura òssia inicial.

  Es requereix una alçada d’os inicial de 10 mil·límetres perquè la col·locació d’implants dentals resulti reeixida i predictible.

  Els implants col·locats al mateix temps de l’elevació de si (quan hi ha mínim 5 mil·límetres de cresta òssia) tenen la seva estabilitat primària dóna per l’os que queda i la porció de l’implant que penetra en el si maxil·lar és la que es recobreix amb l’empelt d’os. Quan hi ha menys de 5 mil·límetres d’os a la zona de l’elevació sinusal és necessari fer la tècnica en dos temps realitzant primer la elevació de si i 6 mesos després la col·locació dels implants dentals. L’altura òssia del maxil·lar posterior atròfic es pot veure compromesa per una neumatización augmentada de si maxil·lar i per la reabsorció de la cresta alveolar accelerada per les extraccions dentals.

  Preus implants dentals Barcelona

  A les nostres clíniques li oferim la possibilitat de gaudir d’un preu d’implants dentals a Barcelona molt atractiu sense renunciar a la més alta qualitat pel que fa a materials i atenció professional. Vingui a CEID i podrà estar segur d’accedir a la millor opció per substituir les peces dentals de les que no tingui. A més li donarem accés a un procés que treu el màxim partit de les tecnologies actuals. En els últims anys s’han aconseguit grans avenços en aquest camp.

  Així, en el nostre institut odontològic a Barcelona estem en disposició de proporcionar-li un implant de titani i una corona de zirconi amb unes condicions veritablement avantatjoses, permetent una substitució en la qual amb prou feines es noti la diferència amb la dent original tant en la funcionalitat com pel que referit a l’estètica.

  Un altre aspecte molt a tenir en compte és la comoditat de la instal·lació d’aquests implants. Es realitza amb cirurgia mínimament invasiva, el que suposa una col·locació ràpida, còmoda i sense dolor. Tota una revolució perquè pugui perdre-li la por a aquesta classe d’intervencions.

  Aprofitant l’ampli coneixement del sector que ens donen els nostres 25 anys d’experiència, hem sabut incorporar amb una gran eficàcia dels tractaments més interessants per als nostres pacients, convertint-nos en un dels llocs més fiables per accedir als beneficis de la implantologia a Barcelona a preus atractius. Així ho constaten cada dia els clients als que rebem a les nostres cèntriques instal·lacions.

  No oblidi, en qualsevol cas, que si som una de les clíniques dentals de Barcelona més destacades és perquè li oferim propostes igual de avantatjoses pel que fa a l’ortodòncia, la periodòncia o altres tractaments destinats a protegir la seva salut i aconseguir una estètica ideal en la seva dentadura.

  CEID Clíniques Dentals t’ajudem a aconseguir un somriure més saludable

  Sol·licitar Visita Gratuïta