Implants dentals de càrrega immediata

  Estic d'acord amb l'Avis Legal. Responsable: CEID Clíniques Dentals

  Implants dentals de càrrega immediata

  La necessitat d’implants dentals a Barcelona és quelcom que no s’ha de deixar passar, degut a que les tecnologies existents actualment en aquesta especialitat odontològica permeten obtenir resultats altament satisfactoris a més de fer-ho amb la major comoditat i rapidesa. Si sofreix la carència d’alguna peça dental, les tècniques que dominem als centres CEID, les seves clíniques dentals a Barcelona de confiança, li permetran substituir-la amb una naturalitat sense precedents.

  Apostem per unes tècniques d’implantologia a Barcelona que ens permeten aconseguir nivells molt alts de precisió, tant en el disseny a mida –a través d’un sistema digital CAD/CAM- com en la pròpia col·locació de la pròtesis, alhora que es redueixen les molèsties i les esperes pel pacient. Realitzem una inserció mínimament invasiva, sense obrir la geniva i amb seqüeles molt reduïdes. I el que és millor: en molts casos, atenent a les condicions específiques del pacient, podem instal·lar un implant de càrrega immediata en tan sols un dia.

  ¿Què és la Implantologia Mínimament Invasiva?

  És una tècnica pionera i revolucionària en la col·locació d’implants dentals: permet la inserció dels mateixos sense necessitat d’obrir la geniva, sense punts de sutura i pràcticament indolora. En no haver d’usar bisturí la curació és molt més ràpida i el tractament és molt més efectiu. Sense cap dubte, podríem dir que és una tècnica avantguardista i amb molt de futur.

  Implants dentals sense cirurgia

  Aplicar els últims avenços tecnològics a la implantologia ens permet oferir tractaments més còmodes per al pacient, aconseguint simplificar el procediment.

  Els implants dentals sense cirurgia permeten realitzar la col·locació de manera mínimament invasiva i posar la pròtesi en la mateixa intervenció, de manera que els resultats són immediats i molt ràpids, en solament una hora. No realitzem sutures.

  El nostre revolucionari mètode d’implants immediats permet al pacient un postoperatori sense dolor ni inflor, i amb una pròtesi còmoda que li permet incorporar-se immediatament a la seva vida laboral.

  Implants Dentals All-on-4®, y All-on-6®

  La solución definitiva para mejorar tu calidad de vida en un solo día.

  All-on-4® és una tècnica implantològica que permet una restauració d’arcada completa fixa de manera mínimament invasiva i amb òptims resultats. Gràcies a la innovació d’aquesta tècnica, podem oferir millores estètiques, de la masticació i de la parla de manera immediata, econòmica i duradora.  Preguntes freqüents  Implants i dents fixes en 1 dia.

  Per mitjà d’un avançat programari, NobelClinician i amb sistema CAD / CAM dissenyem les dents virtualment sobre els implants que es col·locaran de manera que el laboratori ens les deixa preparades. Mitjançant aquesta tècnica ajustem el cost i reduïm el nombre de visites. La col·locació de la pròtesi immediata és més senzilla i aconseguim un somriure extraordinari al rehabilitar al pacient en el mateix moment de la intervenció. A aquesta pròtesi en diem terapèutica ja que ajuda a conformar la geniva perquè el somriure tingui un aspecte el més natural possible. Sempre que les condicions de qualitat i quantitat òssia ho permetin.

  Implantes y dientes fijos en 1 día

  Implants sense cirurgia: intervenció menys invasiva i més exacta.

  La cirurgia mínimament invasiva ha arribat a l’odontologia. Amb aquest nou avenç, els pacients es poden col·locar implants sense la necessitat de tallar la geniva i minimitzant el postoperatori: sense hematoma, edema o inflor, sense dolor i sense punts de sutura. Aquesta tècnica necessita d’una formació avançada en implantologia ja que la intervenció es fa virtualment. És a dir, amb un sofisticat programari es visualitza a l’ordinador l’escàner de la boca del pacient en 3D i l’especialista planifica els implants en la posició exacta. Aquest estudi s’envia al laboratori que realitza les plantilles que reprodueixen la posició de cada implant i així guanyem en exactitud, precisió, seguretat i sobretot confort pel pacient.

  Regeneració òssia i gingival amb plasma ric en factors de creixement.

  El concentrat de plaquetes de plasma ajuda a regenerar les lesions gràcies al seu component factors de creixement. Realitzem una extracció de sang i un procés de concentrat de plaquetes que aplicarem a les intervencions que necessitin una més ràpida cicatrització: extraccions, empelts d’os, implants, remodelat gingival. Amb aquesta senzilla tècnica l’os i la geniva cicatritzen més ràpid, es minimitza la inflamació i redueix el temps de cicatrització.

  Quina precisió tenen aquestes tècniques d’implants?

  Aquestes tècniques són guiades virtualment per programes informàtics que partint d’un TAC, podem de manera virtual col·locar els implants en pantalla i així realitzar la plantilla quirúrgica que ens guiarà en la col·locació dels mateixos. Aquesta tècnica abasta un ampli ventall de pacients amb pèrdua d’os, els quals podran tornar a gaudir de la seva funció masticatòria, la seva plenitud facial i el seu somriure en molt poc temps.

  Un gran nombre de pacients, el mateix dia de la intervenció s’emporten a casa una pròtesis fixa provisional. Això s’anomena càrrega immediata. Un dels avantatges d’aquesta tècnica és el confort pel pacient, ja que ve sense dents i se’n va amb elles, millorant la reabsorció de l’os i el postoperatori.

  La implantologia satisfà la majoria de les necessitats estètiques  CEID Clíniques Dentals t’ajudem a aconseguir un somriure més saludable

  Sol·licitar Visita Gratuïta