Estètica dental Barcelona

  Estic d'acord amb l'Avis Legal. Responsable: CEID Clíniques Dentals

  Estètica dental Barcelona

  Si vol un excel·lent servei d’estètica dental a Barcelona, no s’ho pensi dues vegades i vingui a les nostres clíniques dentals. Proporcionar el millor aspecte als somriures dels nostres pacients, sempre passant per una òptima salut dentat, és la nostra especialitat. Per aconseguir uns resultats efectius i apreciables, que li permetin lluir la seva dentadura amb total confiança, als nostres centres reunim les principals tècniques i solucions existents avui dia al mercat, traslladant-li els beneficis de les mateixes. Ho fem a través de professionals altament qualificats per a treballar amb els nostres pacients en aquest camp.

  Siguin quines siguin les alteracions que detecti al seu somriure o els aspectes que vulgui millorar, no deixi de venir a veure’ns per rebre un diagnòstic precís. Disposem de dos Instituts Odontològics en ubicacions molt cèntriques de Barcelona, per facilitar la seva visita. Comptem amb materials d’excel·lent qualitat, procedents de proveïdors reconeguts, i amb personal qualificat per a dur a terme els diferents tractaments.

  Estetica Dental CEID Clinicas Dentales

  En CEID t’oferim
  les millors solucions
  d’estètica dental
  a Barcelona

  Els implants i les carilles de porcellana són algunes de les altres excel·lents possibilitats a les quals pot accedir a través del nostre Institut d’Odontologia Estètica a Barcelona, on dominem a la perfecció les tècniques més complexes. Tingui en compte que estem capacitats per a proporcionar-li tots els serveis necessaris a l’hora d’oferir-li la millor imatge possible per a un aspecte tant essencial en la seva impressió estètica general com a la seva dentadura, sense oblidar-nos tampoc de la necessitat de protegir la seva òptima funcionalitat.

  carillas-de-porcelana-y-zirconio-barcelonaA les clíniques CEID trobarà els Centres Dentals més indicats per encarregar el seu aparell d’ortodòncia ideal, dissenyat i fabricat amb l’última tecnologia.

  Així mateix, li donem l’oportunitat d’accedir a un complet servei d’implantologia mínimament invasiva o de realitzar-se un blanquejament dental a Barcelona, una de els formes més senzills de potenciar l’atractiu del seu rostre.

  Estem capacitats per tornar al seu somriure la imatge que desitja de la forma més ràpida i còmoda possible. Val la pena apostar per les avançades opcions que li oferim gràcies a l’ús de les millors tècniques i les més innovadores, sempre a partir d’un correcte diagnòstic i vetllant per la major comoditat a fi d’aconseguir el seu millor somriure.

  blanqueamiento-dental-barcelona El blanquejament dental

  Un bon tractament de blanquejament dental a Barcelona pot marcar la diferència a l’hora de lluir el seu somriure. Si no està conforme amb la tonalitat que han adquirit les seves peces dentals i desitja gaudir de la possibilitat de recuperar un blanc natural i atractiu, val la pena que s’animi a provar aquesta opció, ja que és certament econòmica i la seva aplicació és senzilla i segura. No obstant, a l’hora de sol·licitar el servei és important que tingui en compte la importància de comptar amb professionals d’eficàcia provada, que disposin dels materials apropiats per obtenir el resultat desitjat.

  A les Clíniques CEID som experts en estètica dental a Barcelona i estem preparats per oferir-li un blanquejament efectiu i afavoridor. La precisió i la destresa a l’hora de posar en marxa el tractament, així com la nostra elecció dels materials, li asseguren l’acabat impecable que busca, així com la màxima comoditat i confiança durant el procés.

  blanqueamiento-dental-barcelona

  Blanquejament dental
  a Barcelona a càrrec d’experts

  Sol·licitar Visita Gratuïta

  Procurem que la seva experiència amb nosaltres sigui positiva en tots els sentits, per això posem en pràctica l’après durant 25 anys de destacada trajectòria com a clínica. Pot confiar en nosaltres per resoldre la majoria dels problemes comuns que afecten a la imatge de la seva boca. Ens encarreguem de corregir l’alineació de les dents mitjançant els millors sistemes d’ortodòncia, incloent els invisibles, o de substituir les peces que falten amb el més ajustat preu d’implants dentals de Barcelona.

  Arribem a la màxima satisfacció de cada pacient, tant a l’hora de blanquejar les seves dents a Barcelona com en la realització de qualsevol altra intervenció gràcies a la formació del nostre personal i a la nostra capacitat de traslladar-li els avantatges de la tecnologia més actual en referència a precisió, comoditat i seguretat.

  carillas de porcelana sin tallar el diente Carilles de porcelana

  Les microcarilles de porcellana i les carilles dentals sense tallar la dent dental representen un tractament d’estètica dental d’alta gamma amb el qual podem millorar el conjunt de l’estètica del teu somriure.

  La primera visita de carilles dentals és gratuïta i en ella es realitza un diagnòstic clínic incloent un estudi radiològic, models d’estudi, fotografies, per així poder personalitzar i planificar el tractament de les microcarilles de porcellana valorant si és adequat per a aconseguir el teu somriure desitjat.

  Les carilles dentals sense tallar la dent i sense anestèsia permeten al dentista especialista modificar la forma, la posició, el color i obtenir unes dents blanques i alineades que conformen el perfil estètic del somriure perfecte.

  carillas-dentales-barcelona

  Què són les carilles dentals?

  L’estètica dental és una part fonamental per tenir un bon somriure. Un somriure bonic ens fa sentir més segurs amb nosaltres mateixos. Per millorar l’estètica dental o les imperfeccions, a CEID Clíniques Dentals, utilitzem diverses tècniques, d’entre elles les carilles dentals.

  Les carilles dentals són unes petites làmines que es cimenten a la dent original, canviant radicalment la seva aparença i amagant tots els seus defectes. S’ha de tenir en compte que la utilitat principal de les carilles és la estètica i no s’han d’utilitzar per “amagar” possibles problemes bucodentals més complicats que requereixin algun tipus d’ortodòncia. En aquest cas també hi ha alternatives molt estètiques i que dissimulen els clàssics brackets metàl·lics o inclús es poden amagar per complet amb la utilització dels brackets linguals.

  Visiti les nostres clíniques per explicar-nos el seu cas. A la primera visita li realitzarem un TAC dental i un estudi complet, totalment gratuït. D’aquesta manera sabrem l’abast del problema, les seves necessitats, i podrem aconsellar-lo sobre els diferents tipus d’estètica dental i les carilles dentals que podem utilitzar, així com dels procediments i preus de totes les alternatives.

  Tipus de carilles dentals

  Es poden utilitzar diferents tipus de carilles dentals depenent del grau d’estètica que es precisi i del material utilitzat. Cada tipus de material de les carilles té un preu i una duració diferent, per la qual cosa és molt important tenir present el que es vol aconseguir:

  carillas-dentales

  Carilles de Porcellana

  Són un tipus de carilles amb un resultat estètic perfecte. No canvien de color i el manteniment és escàs, el que comporta menys viatges al dentista. El preu és una mica més elevat que els de les carilles de composite.

  + info

  carillas-dentales

  Carilles de Zirconi

  Les carilles de zirconi, tenen els avantatges de la rapidesa de la col·locació, la gran resistència i l’estètica. També es poden fabricar en monobloc.

  + info

  carillas-dentales

  Carillas Lumineers

  Són les millors de totes. Ultraprimes i no cal rebaixar la dent per la seva col·locació. Són molt duradores.

  + info

  Per a quà podem utilizar les carilles dentals?

  La utilització bàsica de les carilles dentals és la cura de l’estètica dental i tenir un somriure perfecte, encara que es poden dissimular petits aspectes que no ens agraden i que no requereixen cap procés ortodòntic:

  • Canvi d’aspectes visuals del somriure com el color de les dents, la mala posició, etc.
  • Cobrir alguna fractura dental que haguem tingut amb els transcurs dels anys per algun cop a les dents o algun accident.
  • Corregir la separació de les dents, per a que es vegin més juntes.
  • Corregir la forma de les dents. És molt interessant per corregir problemes dentals de dents curtes, alguna desalineació, etc.
  • Engrandir les dents quan siguin massa curtes i es vegin les genives al somriure.
  • El blanquejament dental, un dels tractaments més efectius.

  Estètica Dental amb Carilles de Porcellana

  • Carillas de Porcelana
   Abans
  • Carillas de Porcelana
   Después
  • Carillas de Porcelana
   Abans
  • Carillas de Porcelana
   Després

  Estètica Dental amb Carilles de Zirconi

  • Carillas de Zirconio
   Abans
  • Carillas de Zirconio
   Després

  Estètica Dental amb Carilles Lumineers

  • Carillas Luminners
   Antes
  • Carillas Luminners
   Després

  CEID Clíniques Dentals t’ajudem a aconseguir un somriure més saludable

  Sol·licitar Visita Gratuïta