Clíniques dentals a Barcelona

CEID Clíniques dentals a Barcelona

Un institut odontològic a Barcelona digne de la seva confiança

Som experts en estètica dental i ens recolzem en maquinària de disseny i fabricació digital (CAD / CAM), la qual cosa ens permet treballar a mida i garantir-li que el resultat final de la nostra intervenció serà l’òptim.

Confiï en la nostra clínica d’odontologia a Barcelona i en tot moment es sentirà en bones mans, ja que ens preocupem per presentar-li sempre la proposta més convenient.

Després d’un quart de segle prestant servei a innombrables barcelonins, avui dia continuem posant tota la nostra atenció cada dia per oferir un servei tan personalitzat com demanen els nostres clients, treballant amb l’objectiu de ser el millor dentista a Barcelona per a vostè. Amb la nostra ajuda, podrà tornar a lluir el seu somriure amb plena satisfacció.

Dr. Eugenio Cánepa Sánchez

Dr. Eugenio Cánepa Sánchez

Director de CEID Clíniques Dentals Barcelona

Director DentalAdvance

Màster en Implantologia i Rehabilitació Oral

Prof. de el curs d’ Implantología del CEID

Col·legiat núm. 1982.COEC

Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya

A les nostres clíniques dentals a Barcelona sempre se sentirà en les millors mans, perquè som especialistes en odontologia avançada amb 30 anys de trajectòria, ia aquest valor li sumem el de les tècniques punteres en l’actualitat per als diferents tractaments odontològics. D’aquesta manera, després de tot aquest temps seguim sent una opció atractiva i convincent per a tenir cura de la seva salut i la seva estètica dental la meta és l’excel • lència en odontologia.

Disposem dels recursos idonis per tornar-un somriure natural i bonica solucionant qualsevol imperfecció. Permeteu-vos riure sense complexos gràcies a les alternatives que li oferirem, siguin quins siguin els problemes a tractar.

Abastem diferents camps d’especialització que van d’un senzill blanquejament dental a Barcelona a el disseny i aplicació de les solucions més avançades en implantologia, ortodòncia i estètica dental.

Vingui a visitar-nos sense compromís perquè puguem estudiar el seu cas i oferir-li un diagnòstic i tractament a la seva mida. Apostem per les tècniques de cirurgia mínimament invasives que permet la tecnologia actual i amb la precisió que la tecnologia actual ens permet. Busquem així garantir-li el major confort durant el procés i, sobretot, un resultat excel·lent.

Clinicas Dentales CEID en el centro de Barcelona

Sol.licitar primera visita gratuïta.

  RGPD.. En marcar aquesta casella, l'interessat dóna el seu consentiment exprés a CEID Clíniques Dentals per al tractament de les seves dades personals. Abans d'Enviar la seva consulta ha de llegir la INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES que es presenta just sota el formulari.

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal(LOPD) i d'acord amb l'adaptació al Reglament General de Protecció de Dades publicat el 25 de maig 2016 (RGPD), d'aplicació com RGPD a partir de Maig 2018, CEID Clíniques Dentals li informa sobre el tractament de les seves dades personals:

  Responsable del Tractament: CEID Clíniques Dentals

  Finalitat: Amb aquest consentiment exprés, respondre a la seva sol·licitud d’informació i subscriviu-vos per rebre promocions i informació de EID Clíniques Dentals.

  Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat.

  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

  Més informació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Protecció de Dades a la nostra pàgina web +info.