Clíniques dentals a Barcelona CEID

  Estic d'acord amb l'Avis Legal. Responsable: CEID Clíniques Dentals

  CEID Clíniques dentals a Barcelona

  Un institut odontològic a Barcelona digne de la seva confiança

  Som experts en estètica dental i ens recolzem en maquinària de disseny i fabricació digital (CAD / CAM), la qual cosa ens permet treballar a mida i garantir-li que el resultat final de la nostra intervenció serà l’òptim.

  Confiï en la nostra clínica d’odontologia a Barcelona i en tot moment es sentirà en bones mans, ja que ens preocupem per presentar-li sempre la proposta més convenient.

  Després d’un quart de segle prestant servei a innombrables barcelonins, avui dia continuem posant tota la nostra atenció cada dia per oferir un servei tan personalitzat com demanen els nostres clients, treballant amb l’objectiu de ser el millor dentista a Barcelona per a vostè. Amb la nostra ajuda, podrà tornar a lluir el seu somriure amb plena satisfacció.

  Dr. Eugenio Cánepa Sánchez

  Dr. Eugenio Cánepa Sánchez

  Director de CEID Clíniques Dentals Barcelona

  Director DentalAdvance

  Màster en Implantologia i Rehabilitació Oral

  Prof. de el curs d’ Implantología del CEID

  Col·legiat núm. 1982.COEC

  Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya

  A les nostres clíniques dentals a Barcelona sempre se sentirà en les millors mans, perquè som especialistes en odontologia avançada amb 30 anys de trajectòria, ia aquest valor li sumem el de les tècniques punteres en l’actualitat per als diferents tractaments odontològics. D’aquesta manera, després de tot aquest temps seguim sent una opció atractiva i convincent per a tenir cura de la seva salut i la seva estètica dental la meta és l’excel • lència en odontologia.

  Disposem dels recursos idonis per tornar-un somriure natural i bonica solucionant qualsevol imperfecció. Permeteu-vos riure sense complexos gràcies a les alternatives que li oferirem, siguin quins siguin els problemes a tractar.

  Abastem diferents camps d’especialització que van d’un senzill blanquejament dental a Barcelona a el disseny i aplicació de les solucions més avançades en implantologia, ortodòncia i estètica dental.

  Vingui a visitar-nos sense compromís perquè puguem estudiar el seu cas i oferir-li un diagnòstic i tractament a la seva mida. Apostem per les tècniques de cirurgia mínimament invasives que permet la tecnologia actual i amb la precisió que la tecnologia actual ens permet. Busquem així garantir-li el major confort durant el procés i, sobretot, un resultat excel·lent.