Carilles de porcelana Barcelona

  Estic d'acord amb l'Avis Legal. Responsable: CEID Clíniques Dentals

  Carilles de porcellana Barcelona

  CEID, Centres d’Estètica i Implantologia Dental, està format per un equip professional i especialista en tot tipus de tractaments d’odontologia estètica, cirurgia, disseny de somriures i carilles de porcellana a Barcelona.

  Hem tingut la fortuna d’ajudar a moltíssims pacients en els més de 25 anys de trajectòria que acumulem a les nostres esquenes, sempre en permanent evolució i aplicant les tècniques i procediments més avantguardistes per obtenir així la màxima satisfacció per part de les persones que confien en nosaltres.

  CEID és un centre pioner en aquest sector, com per exemple en processos de càrrega immediata sobre implants dentals i cirurgia guiada. El nostre compromís amb la salut bucal i l’estètica dental està fora de tot dubte gràcies a la implicació i bon fer de Dr. Eugenio Cánepa Sánchez, líder d’l’equip.

  carillas de porcelana barcelona

  Millora el teu somriure amb les nostres facetes de porcellana a Barcelona

  En els nostres centres únicament oferim les millors solucions integrals en rehabilitació, funcionalitat i estètica dental d’alta qualitat. És per això que les nostres pròtesis de porcellana a Barcelona compten amb una acollida tan gran.

  Si estàs buscant a el millor equip per abordar problemes o imperfeccions estètiques en el teu somriure, no ho dubtis més i posa’t en contacte amb nosaltres. La nostra extensa trajectòria en el sector, més de 25 anys, són la nostra millor carta de presentació. Valorarem al teu costat el teu cas particular, portant a terme un estudi i diagnòstic totalment personalitzat. Només així és possible assegurar-se obtenir la màxima satisfacció per part dels pacients que confien en nosaltres.

  Les més de dues dècades duent a terme complets serveis de disseny de somriures a Barcelona ens han permès conèixer a fons aquest sector i estar a la diana de tots els avenços que han tingut lloc en els últims temps. Estem a favor d’utilitzar les tècniques menys invasives, evitant molèsties als pacients sense que això repercuteixi en l’obtenció dels millors resultats.